Mobildaruk

A mobildaruk önerőből is képesek megközelíteni az emelési területet és a körülmények változásával a munkaterületen is mozoghatnak.

Mobildaruk

Ha olyan darut keres, amely bármilyen kihívással megbirkózik, akkor a legjobb helyen jár. Legyen szó építkezésről, felújításról, géptelepítésről, a megoldást a problémára általában a mobildaru jelenti. Széles mobildaru kínálatunkban biztosan megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelőt.

Ezek a tökéletes daruk összetett és igényes alkalmazásokhoz, széles kinyúlással, maximális emelőerővel és számos innovatív funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a munkát.

Az árat nagyban befolyásolja a feladat pontos leírása, ezért minden munka esetén részletesen megbeszéljük a következőket: 

  • Emelendő teher nagysága, 
  • Szükséges kinyúlás
  • Daruzást befolyásoló környezeti adottságok
  • Szükség van-e szállításra, vagy sem

Amennyiben a munka speciális jellege megköveteli, személyesen is felmérjük a területet és a feladatot. Minden esetben a legalkalmasabb járművet fogjuk kiválasztani a munka elvégzéséhez. Így a daru bérleti díját is optimalizálni tudjuk az Ön számára, felesleges költségek nélkül.

Scroll to Top